iskolalogo Bp. IX. Kerületi Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Cím: 1095 Budapest, Mester u. 19.  Tel: +36 30 397 0230
 
OM: 034942
1 Iskolankrol z
3 beiskolazas z 11 Alapitvany z
7 dokumentumaink z
12 Elerhetoseg z
13 tantargyak z
Nyári nyitvatartás!
 
Iskolai ügyintézés előre egyeztetett időpontban (+36 30 397 0230 , email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
 
minden 2. héten szerdán 9-13 óra között az alábbi napokon:
 
2021. június 30.
2021. július 14.
2021. július 28.
2021. augusztus 11.
 
2021. augusztus 23-tól minden munkanapon hétfő – csütörtök 7.30 és 16 óra péntek 7.30 és 14 óra között a titkárságon.
 
 
201289669 1720951624755129 8024679387836823583 n

Tájékoztatás:

Igazolt fertözött pedagógus / alkalmazottak száma az intézményben:

Igazolt fertözött tanulók száma az intézményben:

Karanténban lévő osztályok:

Tantermen kívüli digitális oktatás:

Budapest, 2021.03.23.

 

 

 

 

BUDAPEST IX.KERÜLETI MOLNÁR FERENC MAGYAR-ANGOL KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA

Cím: 1095 Budapest, Mester u. 19.

OM azonosító: 034942

Telefon: 06-30/397-02-30

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Honlap: www.mofe.hu

Intézményvezető: Török Alfréd Péter

DIGITÁLIS ISKOLAKÓSTOLGATÓ download ico

március 11.

Csicsergő Óvoda, Kerekerdő Óvoda

 

 

 

A 2021-2022-es tanévben tervezett osztályaink:

 • a osztály: angol két tanítási nyelvű
 • i osztály: informatika
 • s osztály: sport

Kérjük, kísérjék figyelemmel iskolánk honlapját, illetve Facebook oldalát, ahol a „járványügyi helyzetre való tekintettel kicsit más formában” ismerkedhetnek iskolánkkal és a leendő első osztályok tanítóival!

Mindez online formában történik, de próbálunk megtenni mindent, hogy hozzájuthassanak a szükséges információkhoz, melyek megkönnyítik döntésüket.

Török Alfréd igazgató és Szentiné Malatinszky Zsuzsanna igazgatóhelyettes 17.00-18.00 óráig online tájékoztatót tart a beiskolázásról.

időpont

óvoda

belépési link

január 12.

Liliom Óvoda

 

január 13

Kerekerdő Óvoda

 

január 19.

Csudafa Óvoda

 

január 20.

Csicsergő Óvoda

 

Ezen a fórumon lehetőségük van feltenni kérdéseiket.

Az online felületre történő belépéshez szükséges linket az iskola honlapján a (beiskolázás címszó alatt) és Facebook oldalán találják meg a tájékoztató időpontját megelőző napon.

 

Az online tájékoztató konferenciára való bejelentkezéshez az alábbi lépéseket kell követni:

1. A táblázatban található link megnyitása.

2. G-mail fiókba való bejelentkezés. (Ha a készüléken még nincsen beállítva Google fiók)

3. A felugró ablakban kattintsanak a "Csatlakozás kérése" gombra.

4. Várjanak, amíg az adminisztrátor jóváhagyja a csatlakozási kérelmet.

Tájékoztatás:

Igazolt fertözött pedagógus / alkalmazottak száma az intézményben: 0 fő

Igazolt fertözött tanulók száma az intézményben: 0 fő

Karanténban lévő osztályok: 0

Budapest, 2020.10.02.

Alkategóriák

Szülők tájékoztatása beiratkozásról 2020/2021. tanévre

 

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő!

Tekintettel a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre, az általános iskolai beiratkozás folyamata a 2020/2021. tanítási évre vonatkozóan az emberi erőforrások minisztere 7/2020. (III. 25.) EMMI határozata alapján történik.

Jelen tájékoztató levelünk a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beiratkozással kapcsolatos fontos szülői feladatokat tartalmazza. Kérjük, figyelmesen olvassa el!

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben gyermekét a lakóhely szerinti körzetes általános iskolába szeretné beíratni, akkor az intézmény felé csak a szándék megerősítése szükséges, ebben az esetben a beiratkozás automatikusan megtörténik. Amennyiben másik intézményt választanak, akkor kell benyújtani jelentkezési kérelmet a kiválasztott iskolába.

A veszélyhelyzetre való tekintettel kérjük, hogy gyermeke általános iskolai beíratását lehetőség szerint online módon intézze a KRÉTA rendszer e-Ügyintézési felületén keresztül, amelyet a https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap elérhetőségen talál meg. 

A beiratkozás szakaszai:

A beiratkozás két szakaszban történik:

 • A beiratkozás első szakaszában április 6. 0:00 óra és 2020. április 24. 24:00 óra között azok a szülők/törvényes képviselők adhatják le beiratkozási kérelmeiket, akik
 • nem állami fenntartású általános iskolába,

vagy

 • állami fenntartású, de körzettel nem rendelkező általános iskolába kívánják gyermeküket beíratni.

A körzetes iskolák listáját a https://kir.hu/KIR2_KORZET_3h/Pub/Index  oldalon találhatja meg.

2) A beiratkozás második szakaszában 2020. április 28. 0:00 óra és 2020. május 15. 24:00 óra között azok a szülők/törvényes képviselők végezhetik el a beiratkozással kapcsolatos ügyintézésüket, akik gyermeküket:

 • olyan körzettel rendelkező általános iskolába kívánják beíratni, amely azonban nem a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskola[1].
 • a gyermek lakóhelye/életvitelszerű tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába[2] kívánják beíratni.

Minden olyan tanuló 2020. április 28-án automatikusan felvételre kerül a lakóhelye, tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába, aki nem nyert felvételt az első szakaszban, illetve nem adta be a jelentkezését más általános iskolába. Ebben a szakaszban szükséges megerősíteni azon gyermekek jelentkezését, akiket a szülők/törvényes képviselők a lakóhely szerinti körzetes általános iskolába szeretnének beíratni. Tájékoztatásul jelezzük, hogy a gyermek automatikus felvétele a lakóhelye alapján körzetes általános iskolában létesül [az emberi erőforrások minisztere 7/2020. (III. 25.) EMMI határozata 2. d) pontja szerint]. Amennyiben Ön a lakóhelyétől eltérő tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába kívánja beíratni a gyermekét, kérem, hogy vegye fel a kapcsolatot az érintett általános iskolával.

A beiratkozáshoz kapcsolódóan az alábbi dokumentumokra van szükség, melyeknek bemutatása a jelenlegi helyzetre tekintettel elegendő, ha csak a 2020/21-es tanév első napján történik meg.

 • A gyermek személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány
 • A gyermek nevére kiállított TAJ kártya
 • A gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány
 • Nyilatkozat az életvitelszerű ott lakásról
 • Nyilatkozat a közös szülői felügyeleti jog gyakorlására vonatkozóan
 • Nyilatkozat a hit/erkölcstan oktatásról
 • A beírató szülő elérhetősége: telefonszám, e-mail cím

Az online felületen a gyermekek körzetes iskolába való beíratási szándékának megerősítése úgy történik, hogy a gyermek azonosításához szükséges adatok megadása után megjelölik az intézményt. Online jelentkezés esetén a felületre fel lehet tölteni a dokumentumok másolatát, személyes megjelenés esetén pedig kérjük bemutatni, illetve átadni az intézményi ügyintézőnek. A 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat alapján az online beiratkozás esetén az eredeti iratok bemutatására a 2020/2021. tanév első napján kerül sor.

Az életvitelszerű ott lakásra és a közös szülői felügyeleti jog gyakorlására vonatkozó nyilatkozatokat elektronikus beiratkozás esetén a KRÉTA e-Ügyintézés felületén - az adatok megadását követően - az „Előnézet” ikonra kattintva tudja letölteni és aláírást követően fel tudja tölteni a rendszerbe. Személyes megjelenéssel történő beiratkozás esetén a formanyomtatványokat az intézmény biztosítja.

Amennyiben az elektronikus úton történő beiratkozás az Ön számára nem megoldható, a köznevelési intézmények lehetőséget biztosítanak a személyes ügyintézésre is. Ebben az esetben időpontot egyeztethet a 06-30-3970230 telefonszámon 2020. április 27-től 8 – 14 óráig munkanapokon.

Tájékoztatjuk, hogy személyes megjelenéssel történő beiratkozás esetén a járványügyi helyzettel összefüggésben bevezetett fokozott óvintézkedésekkel kell számolni.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a két szakaszban történő beiratkozás során a második szakaszban csak egyetlen általános iskolába kérheti gyermeke felvételét.

 ----------------------------------

[1] Felhívom figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok [a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. § (6) bekezdése alkalmazásában a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 22. § (6)bekezdése] alapján életvitelszerű ott lakásnak minősül, ha a tanulónak a kötelező felvételt biztosító iskola körzetében van a lakóhelyeennek hiányában a tartózkodási helye.[2] Felhívom figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok [a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. § (6) bekezdése alkalmazásában a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 22. § (6)bekezdése] alapján életvitelszerű ott lakásnak minősül, ha a tanulónak a kötelező felvételt biztosító iskola körzetében van a lakóhelyeennek hiányában a tartózkodási helye.

 

Budapest,2020.04.06.

Beiskolázási nyomtatványok

Beiskolázási nyomtatványok:

Szülői nyilatkozat etika-hit-éserkölcstan: https://drive.google.com/open?id=1e7_eWFP0Qq9MRxMVssSjBhrv0OIqvJVs

NYILATKOZAT - A  gyermek törvényes képviseletéről:  https://drive.google.com/open?id=1kJ4kTv2Hkjy7GuVddQkE9Awm4ggQYLC3

NYILATKOZAT - Életvitelszerű ott lakásról:  https://drive.google.com/open?id=1cFjjyZoaJ_edLRbmxx_iq1vniylMKelq

e-ÜGYINTÉZÉS-BEIRATKOZÁS

Tisztelt Szülő/Törvényes Képviselő!

Az elektronikus ügyintézési felületen (https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap; a továbbiakban: e-Ügyintézés felület) keresztül – regisztráció után) indítja a gyermek törvényes képviselője a beiratkozási folyamatot.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az általános iskolai beiratkozás napján egyetlen általános iskolában kérheti gyermeke felvételét!

Az e-Ügyintézés felületén ki lehet tölteni a gyermeknek a beiratkozáshoz szükséges adatait a rendszer által felkínált űrlapon

Budapest, 2020.04.03.