Budapest IX. Kerületi Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 
    Cím: 1095 Budapest, Mester u. 19.  Tel: +36 30 397 0230 Email cím: mofe@mofe.hu OM: 034942

Tisztelt Szülők!

Március 1-vel a Klebelsberg Központ vezetésével a KRÉTA rendszeren belül bevezetésre került a Köznevelési Állami Fenntartóinak Folyamat Egységesítése és Elektronizálása (KAFFEE) e-Ügyintézés. Célja a köznevelési eljárások, ügyintézések könnyebbé, gyorsabbá, kiszámíthatóbbá tétele. A Gondviselői / Tanulói jogosultsággal rendelkező felhasználók kérelmet (kérelmeket), jelentkezési lapot, iratokat, igazolásokat, felmentéseket és egyéb dokumentumokat nyújtanak be az intézmények felé elektronikus formában a rendszeren keresztül. Ehhez lehetőségük van dokumentum sablonok letöltésére, a dokumentumok mentésére és visszatöltésére a rendszerbe. A felhasználói felületen keresztül ügyeik nyomon követésére.

A felhasználók segítségére lesznek a Tudásbázisban (https://tudasbazis.ekreta.hu/) kialakított, e-Ügyintézés térben elérhető dokumentumok: ezen folyamatok e-learning tananyagai, a felhasználói kézikönyvek és segédletek.

Az https://eugyintezes.e-kreta.hu/info linken további információk érhetők el a rendszerrel

kapcsolatosan.

Budapest, 2019. 03. 04.                                                                                                                              Iskolavezetés

 

Képtalálat a következőre: „kréta e ügyintézés”