OM: 034942           Cím: 1095 Budapest, Mester u. 19.
1 Iskolankrol z
2 tanev rendje z
3 beiskolazas z
4 aktualis hirek z
5 eredmenyeink z
6 Okoiskola z
7 dokumentumaink z
8 Tanoran kivuli z
9 Kepgaleria z
Tantestület
11 Alapitvany z
 
 
 
 
 
 
 

Iskolánk nyert az NKA új iskolai kórus alapítása pályázatán, melynek jóvoltából a gyerekek egyenruhát, kottákat, kottatartó mappákat kaptak.

A pályázat célja, hogy a kóruséneklés, az éneklés és a zene szeretete azokba az iskolákba is eljuthasson, ahol eddig nem volt kórus, vagy kevés anyagi támogatással tudott csak működni.

A pályázat feltétele, hogy a megalakult kórus reszt vegyen az Éneklő ifjúság elnevezésű országos rendezvényen, mely nagy lehetőség az ország számos kórusa számára. Az Éneklő ifjúság rendezvény kerületi minősítő hangversenyén fogjuk megmérettetni magunkat, amely 2018. április 19-én 13 órától lesz a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskolában. A hangversenyen bronz, ezüst vagy arany minősítést szerezhetünk, amelyek bármelyike nagy elismerést jelentene számunkra.

A pályázat feltétele továbbá, hogy iskolánk saját rendezvényéről is mellékeljünk hangzóanyagot honlapunkon.

A gyerekek rengeteg munkát és energiát fektettek bele, hogy ez a darab megszólalhasson. A darab tökéletesítésen dolgozunk, hogy a lehető legjobb tudásunk szerint szerepelhessünk a hangversenyen. Bízunk benne, hogy a sok munka meghozza eredményét és iskolánk számára elismerést szerezhetünk!

Köszönet a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskola munkatársainak, hogy segítségükkel támogatják iskolánk zenei munkáját!

Külön köszönet Túrós Eszter és Szarka István zeneoktatónak a közös munkáért!

Kérem, fogadják nagy szeretettel Pertis Jenő: Népdalcsokor c. művét